آموزش های کاربردی

علت حباب زدن شمع در قالب سیلیکونی

علت حباب زدن شمع در قالب سیلیکونی

شمع‌سازی در واقع یک فعالیت هنری بسیار هیجان‌انگیز و سرگرم‌کننده است. می توانید با اضافه کردن کمی خلاقیت به کارتان، شمعهای بسیار زیبایی بسازید و از هنر دست خود لذت ببرید. اگر تازه کار هستید و تجربه زیادی در این کار ندارید، ممکن است در این مسیر با مشکلاتی مواجه شوید که نتوانید آن طور که باید، کار خود را به اتمام برسانید. این مشکلات ممکن است برایتان غیر قابل پیش بینی باشد، حتی اگر در طول فرایند انجام این کار، نهایت دقت را کرده باشید اما باز هم مشکلات این چنینی برایتان پیش بیاید. نگران نباشید، غیر قابل پیش بینی بودن هم بخشی از تجربه در فرآیند یادگیری است که باید آن را بپذیرید تا حرفه ای شوید.

در واقع پس از مدتی کار و ساخت این وسیله تزئینی زیبا، با مواجه شدن با مشکلات رایجی که برای بسیاری از هنرمندان و برندهای بزرگ تجربه شده است و یادگیری چگونگی رفع این مشکلات، می توانید تبدیل به یک فرد حرفه ای در این حوزه شوید. پس در صورتی که در حین کار مشکلی به وجود آمد، بدانید که شما تنها کسی نیستید که با این مشکلات مواجه شده اید و این امری طبیعی است! مهارت در هر حرفه ای نیاز به تمیرن و ممارست دارد و این پروسه ای زمان بر است و همواره توجه داشته باشید که چیزی که موفقیت شما را تضمین می کند، یادگیری از اشتباهات است.

برای حرفه ای شدن در این حوزه توجه به برخی نکات و ترفندها ضروری است و می تواند از اتلاف زمان شما، بسیار موثر باشد. یکی از مشکلاتی که اکثرا با آن مواجه می شوند، حباب زدن شمع در قالب سیلیکونی است. اینکه چگونه می توان آن را رفع کرد، موضوع مقاله پیش روست. در واقع باید گفت، دلایل زیادی برای ایجاد حباب هوا در شمع وجود دارد. که در ادامه بر بررسی این دلایل می پردازیم.

فهرست مطالب:

  1. دلایل حباب زدن در قالب سیلیکونی
  2. راهکارهای رفع ایجاد حباب

 

دلایل ایجاد حباب در قالب سیلیکونی+ رفع مشکل

دلایل حباب زدن شمع در قالب سیلیکونی

به طور کلی حباب زدن یکی از مشکلات رایجی است که ممکن است برایتان پیش بیاید. نه تنها در هنگام  استفاده از قالب سیلیکونی، بلکه در استفاده از قالب های دیگر نیز با این مشکل روبرو شوید، ممکن است حباب های کوچک و بزرگ به وجود آید یا اینکه امکان دارد یا اینکه بار اول و دومی که از قالب استفاده می کنید، هیچ مشکلی به وجود نیاید و در دفعات بعدی حباب ایجاد شود یا اینکه امکان دارد حباب های زیری در نتیجه نهایی کار به وجود آید. در ادامه تمام موارد بررسی شده  وبه طور کامل توضیح داده شده است، پس مطالعه این قسمت از مقاله کاربردی برف پاییزه را از دست ندید و با ما همراه باشید.

  1. گرم کردن قالب و دمای پارافین مهم است و می بایست به آن توجه شود.
  2. عجله کردن در هنگام ریختن موم به درون قالب، علت دیگری است که سبب ایجاد این مشکل می شود.
  3. امکان دارد هنگام اضافه کردن موم ذوب شده به قالب، به خوبی تکان داده نشده باشد.
  4. وجود پرز و گرد و خاک درون قالب، شاید علت دیگری برای ایجاد حباب باشد که شاید نادیده گرفته می شود.
  5. خشک نبودن قالب و وجود حتی مقداری آب درون آن،می تواند دلیل دیگری برای به وجود آمدن این مشکل باشد پس حتما باید از خشک بودن قالب اطمینان حاصل کرد.

بیشتر بدانید:

10 مشکل رایج در شمع سازی

دلایل ایجاد حباب در قالب سیلیکونی+ رفع مشکل

همان طور که گفته شد، ممکن است بار اول و دومی که از قالب استفاده می کنید، نتیجه کار عالی باشد اما در دفعات بعد با وجود رعایت برخی نکات مانند گرم کردن قالب یا تمیز نگه داشتن آن، نیجه دلخواه حاصل نشود. پس برای استفاده از قالب های سیلیکونی رعایت چند نکته زیر بسیار مهم و ضروری است:

  1. دمای پارافین باید بالا باشد یعنی حدود 120 درجه. برای اندازه گیری دمای آن حتما از دماسنج استفاده کنید.
  2. به سراغ قالب بروید، حتما آن را عاری از گردو غبار کنید بدین منظور از یک سشوار کمک بگیرید. یعنی قبل از قالب ریزی، داخل آن را سشوار گرم بگیرید.
  3. برای اینکه شمعی شفاف بسازید، قبل از قالب ریزی، کمی اسپری سیلیکون داخل قالب اسپری کنید.
  4. پارافین را می بایست به آرامی درون قالب بریزید.
  5. بعد از قالب ریزی به دیواره های قالب ضربه بزنید تا حباب ها از قالب خارج شوند. با یک قطعه چوب به قالب ضربه بزنید تا حباب های احتمالی از بین بروند.
  6. به جنس قالب سیلیکونی نیز دقت کنید تا بدون ایراد باشد. گاهی اوقات خود قالب حباب دار است و ایراد دارد که سبب ایجاد مشکل می شود.
4.3/5 - (6 امتیاز)
بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *